Актуелни Настани

Настани

Посета на хемиските лаборатории при Универзитетот Гоце Делчев од Штип

Ученици од СОУ „Орде Чопела“ Прилеп, Медицински лабораториско-санитарен техничар II год и Хемиски лабораториски техничар I год, беа во посета на хемиските лаборатории при Универзитетот

Повеќе ...
Настани

Посета на кланицата „Серта Компани“

Учениците од нашето училиште од квалификациите техничар по ветеринарна медицина, прехранбен техничар и агротехничар остварија посета на кланицата „Серта Компани“ каде имаа можност да се

Повеќе ...
Настани

Тема „Зависности“

„Однесувањето на младите зависи од пороците,децата стануваат незаинтересирани ,го менуваат расположението. Тие мислат дека поседуваат голема моќ и афторитет со тоа што прават забранети работи.

Повеќе ...
Настани

Практична едукација во хемиската лабораторија на Витаминка од Прилеп

Хемиски лабораториски техничари и Прехранбени техничари од СОУ „Орде Чопела“ Прилеп денес беа на практична едукација во хемиската лабораторија на најголемиот производител на прехранбени и

Повеќе ...
Настани

Вкуси ја традицијата

Добра музика оди рака под рака со вкусна храна и пијалаци 🙂   Вкуси ја традицијата: Соу Орде Чопела Прилеп на Прв национален саем за храна

Повеќе ...
Настани

3-то ноемвриски ликовен хепенинг

На овогодинешниот хуманитарен 3-то ноемвриски ликовен хепенинг, ученичката Елена Јосифоска од IV-3 клад, Техничар за очна оптика, зазеде учество и при тоа го освои првото

Повеќе ...