Литературно читање по повод патрониот празник на СОУ “Орде Чопела”

Сподели:

Свое учество зедоа ученици од основните и средните училишта во општина Прилеп, љубители на убавиот пишан збор и ги споделија своите емоции, мисли и ставови за нивните омилени теми и мотиви. За време на целиот настан пулсираше убава енергија на овие млади луѓе, им благодариме за тоа! ????????

Коментари