Која струка би ти прилегала во СОУ„Орде Чопела“? Решете го овој краток квиз и споредете ја вашата личност со вашата идна професионална определба.

Актуелни Настани

czech republic
Настани

Ден на Европа 2020

Ден на Европа 2020 и потсетување на мобилноста во Чешке Будејовице (Чешка) од Еразмус+ проектот на учениците од СОУ “Орде Чопела“-Прилеп! #ЗапишисевоСОУОрдеЧопелаПрилеп   Ден на

Повеќе ...
Unpick your history, weave your future
Настани

Unpick your history, weave your future

Незаборавни активности на учење и дружење на учениците од нашето училиште СОУ “Орде Чопела“ во склоп на Еразмус+ проектот “Unpick your history, weave your future”

Повеќе ...
#ostanidoma
Настани

Што да правите дома?

Јас и моите ученици имаме идеја – читајте! За да ве инспирираме ги споделуваме со вас нашите омилени цитати од книги. Со добра книга никогаш

Повеќе ...

Видео Галерија

Екологија

Биди Зелен мрежата е составена од Биди Зелен клубови. Биди Зелен клуб претставува неформално здружение на ученици од средните училишта на територија на Република Македонија кои спроведуваат активности во согласност со статутот и целите на Здружението.