8 ми Март, празник на сите жени

8 ми Март

Сподели:

Денес, околу пладне во организација на ЛАГ Агро Лидер и Соу Орде Чопела Прилеп го одбележавме 8 ми Март, празник на сите жени, но со акцент на оние силни жени кои го менувале и го менуваат светот!
Се претставивме со бендот „Библиотека“, којшто функционира во рамките на нашето училиште „Орде Чопела“ и со медењаците подготвени од вредните ученици кои ги подарувавме на минувачите.
Му благодариме на косоработниците и на Кафе Чоше за поддршката и помошта во организацијата на настанот.

Коментари