Заедничко одбележување на Светскиот ден на вода 2023

Сподели:

На 22.03 учениците од IV-2 од СОУ Орде Чопела и учениците од III-3 од Гимназијата Мирче Ацев учествуваа во заедничко одбележување на Светскиот ден на вода 2023 под мотото: Забрзување на промените.
Учениците во групи определуваа параметри за квалитет на вода.

Коментари