Посета на Етно музејот во с.Подмочани

Сподели:

Учениците од прва година од
СОУ ” Орде Чопела” – Прилеп, со часови од програмата Светско наследство во рацете на младите беа во посета на Етно музејот во с.Подмочани и античкиот град Хераклеа.

Коментари