Category: Настани

Настани

Отворен ден во нашето училиште !

Отворен ден во нашето училиште ! Ви благодариме за одвоеното време драги ученици, директори, наставници и родители! Ве очекуваме да бидете дел од СОУ „Орде

Повеќе ...
Настани

ОТВОРЕН ДЕН

Драги деветтооделенци Ве покануваме на нашиот ОТВОРЕН ДЕН во Понеделник

Повеќе ...
Настани

Еразмус+

Со големо задоволство СОУ „Орде Чопела“ Прилеп, беше домаќин на ученици и професори од Еразмус+ проектот на гимназијата СОУ ,,Мирче Ацев” од Прилеп и нивните

Повеќе ...
Настани

51Државен тракторски натпревар

На 51Државен тракторски натпревар кој се одржа во текот на денешниот ден Соу Орде Чопела Прилеп ги освои следните места: место Вешто возење под менторство

Повеќе ...