Порталот е отворен од 10.06.2023 година

Сподели:

????‍????????‍????За првото пријавување на учениците во конкурсниот рок, порталот е отворен од 10.06.2023 година.
????‍????Учениците ќе можат да ги пополнуваат своите пријави заклучно до 21.06.2023 година, најдоцна до 15.00 часот.
????Линк за електонско пријавување ????
Ве очекуваме !
https://youtu.be/SX_MCNB2j8U

Коментари