Category: Огласи

Известување

Се известуваат сите корисници на правото на ученичка стипендија остварено во некоја од изминатите учебни години, а кои ги исполнуваат договорните услови за продолжување на

Повеќе ...

Одиме на државен!

Денес,07.05.2022г се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик за средни училишта во организација на ЕЛТАМ на кој учествуваа наши ученици и ги постигнаа следните резултати:

Повеќе ...