Денес,07.05.2022г се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик за средни училишта во организација на ЕЛТАМ на кој учествуваа наши ученици и ги постигнаа следните резултати:
*Ученичката Ива Аџиоска од I3 клас, под менторство на професорката Roza Nikoloska го освои второто место
*Ученикот Никола Димоски од II3 клас, под менторство на професорката Marija Kostov го освои второто место
*Ученичката Катерина Михајлоска од III3 клас под менторство на професорката Renata Ristoska го освои второто место .
Честитки за постигнатите резултати,уште поголеми успеси во иднина! ???

Напишете коментар