БЕСПЛАТЕН ПОЧЕТЕН КУРС ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ ВО C#!

Сподели:

👉 Програмскиот јазик С# е идеален за да се научи програмирањето. Тој е едноставен, модерен, повеќенаменски програмски јазик за пишување на различни програми, системски софтвери, игри, апликации кои користат бази на податоци. Штом ќе научиш програмирање во С#, имаш одлична основа за програмирање во С++ програмскиот јазик. 😎
Услови кои треба да ги исполниш:
✔ Завршено средно образование
✔ Редовно физичко присуство на предавања и исполнување на задачите
✔ Не е потребно претходно предзнаење од програмирање во C#
➡ Не чекај и пријави се на:
📞 𝟬𝟳𝟳 𝟵𝟲𝟮 𝟳𝟭𝟰, 𝟬𝟰𝟴 𝟰𝟬𝟬 𝟭𝟬𝟬, или 📧 𝗮𝗸𝗮𝗱𝗲𝗺𝗶𝗷𝗮@𝗺𝗶𝗸𝗿𝗼𝘀𝗮𝗺.𝗰𝗼𝗺
📆 Рокот за пријавување е до 14.06.2022 година. Влезното тестирање е на 15.06.2022, а курсот започнува од 20.06.2022г.
📍 Курсот се одржува во Прилеп, во просториите на Микросам Академија и трае 6 месеци.
🔎 Повеќе за условите и придобивките на курсот прочитај на: https://bit.ly/3wlpLBi
👀 Повеќе за Академијата: https://bit.ly/3MlKjyZ

Коментари