Учи паметно, работи стручно

Сподели:

Во рамките на кампањата „Учи паметно, работи стручно“ и Образование за вработување во Северна Македонија – E4E која ја спороведува Министерство за образование и наука со поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка, денес Заменик Министерот за образование Лулзим Алиу и идните средношколци имаа можност во нашето училиште да се запознаат со сите образовни профили, наставни програми и нагледни средства со кои располагаме за учебната 2022/23 година.

Коментари