Day: мај 3, 2023

Настани

LEAD- Leaders for Education, Activism and Development

Кои ќе бидат најГЛАСни? Избираме најГЛАСна средношколска ученичка заедница за 2022/2023. Со голема радост ги споделуваме финалистите од овогодинешниот отворен повик за најГЛАСни: ССОУ „Димитрија

Повеќе ...
Настани

Theory and Practice with a Twist

Професорките по англиски јазик од нашето училиште денес присуствуваа на конференција организирана од Hamilton House на тема Theory and Practice with a Twist

Повеќе ...