LEAD- Leaders for Education, Activism and Development

Сподели:

????Кои ќе бидат најГЛАСни?
Избираме најГЛАСна средношколска ученичка заедница за 2022/2023.
Со голема радост ги споделуваме финалистите од овогодинешниот отворен повик за најГЛАСни:
најГЛАСни е првата и единствена наградата за средношколско учество во нашата земја. ????
Преку најГЛАСни сакаме да дадеме наш поттик и придонес за средношколското учество, но и да ги препознаеме, наградиме и поддржиме позитивните примери во делувањето на средношколците.
????Следете нѐ бидејќи наскоро ќе споделиме повеќе информации за финалниот настан и изборот на најГЛАСна средношколска ученичка заедница.

Коментари