Посета на Центарот за претприемништво на Економскиот факултет во Прилеп

Сподели:

Учениците IV2 клас, при нашето училиште кои имаат изборен предмет Бизнис и претприемништво, беа во посета на Центарот за претприемништво на Економскиот факултет во Прилеп, каде што имаа можност да одржат часови и да ги користат ресурсите на центарот.

Коментари