Circle Lab Project за иновативен пристап за учење хемија

Сподели:

Денес во нашето училиште се одржа едукативна работилница за циркуларна хемија во рамките на Еразмус + проектот, Circle Lab Project за иновативен пристап за учење хемија.
На работилницата активно учествуваа ученици деветотодделенци заедно со нивните предметни наставници. Учениците и наставниците ги тестираа едукативните материјали: интерактивен натпис, игра,видео и сл.

Коментари