Day: мај 11, 2023

Настани

Еразмус+

Со големо задоволство СОУ „Орде Чопела“ Прилеп, беше домаќин на ученици и професори од Еразмус+ проектот на гимназијата СОУ ,,Мирче Ацев” од Прилеп и нивните

Повеќе ...