Еразмус+

Сподели:

Со големо задоволство СОУ „Орде Чопела“ Прилеп, беше домаќин на ученици и професори од Еразмус+ проектот на гимназијата СОУ ,,Мирче Ацев” од Прилеп и нивните партнери од Хрватска, Словенија и Чешка. Секоја дружба е ново искуство како за учениците така и за професорите. На гостите им посакуваме пријатен престој во Македонија и им стоиме на рсполагање за понатамошна соработка.

Коментари