„Циркуларна економија“, за ученици – средношколци

Сподели:

Економскиот факултет од Прилеп на 8.05.2023 организираше натпревар од областа „Циркуларна економија“, за ученици – средношколци од Прилеп и Битола, на кој учествуваа два тима од нашето училиште.

Коментари