Запиши се во СОУ „Орде Чопела“-Прилеп !

Сподели:

„Образованието е најмоќното оружје што можете да го употребите за да го промените светот.“ – Нелсон Мандела
✍️Запиши се во СОУ „Орде Чопела“-Прилеп !

Коментари