51Државен тракторски натпревар

Сподели:

На 51Државен тракторски натпревар кој се одржа во текот на денешниот ден Соу Орде Чопела Прилеп ги освои следните места:
????место Вешто возење под менторство на професорот Камче Бошковски, ученик Наталија Ризоска.
????место Калемење под менторство на професорот Ружица Јагуриноска, ученик Биљан Демироски!
Честитки до сите ! ????

Коментари