Day: мај 10, 2023

Настани

51Државен тракторски натпревар

На 51Државен тракторски натпревар кој се одржа во текот на денешниот ден Соу Орде Чопела Прилеп ги освои следните места: место Вешто возење под менторство

Повеќе ...