Day: април 30, 2021

Настани

МАССУМ 2021

На државниот натпревар на средни училишта МАССУМ 2021 учениците: Давор Степаноски и Сара Ристеска во категоријата најдобро кариерно портфолио го освоија првото и третото место

Повеќе ...