Од локална стратегија до локална младинска акција

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Во рамките на Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието – ,, Од локална стратегија до локална младинска акција,, нашите ученици придонесоа кон зајакнување на кохезијата во општеството.

Коментари