МАССУМ 2021

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
На државниот натпревар на средни училишта МАССУМ 2021 учениците:
➡️Давор Степаноски и Сара Ристеска во категоријата најдобро кариерно портфолио го освоија првото и третото место под менторство на професорката Мирјана С. Ѓоргиоска.
➡️Во категоријата филм под менторство на професорот Крсте Дишлијев учениците Дарио Димоски,Христина Звездакоска,Давид Китаноски,Даниел Десаноски Софија Богоевска го освоија првото место.
Честитки до сите!

Коментари