Day: април 3, 2021

Орде Чопела
Соопштенија:

Конкурс за запишување ученици

Како новина оваа година : Отвораме 2 дуални паралелки со зголемен обем на практична обука Учениците во дуална паралелка ќе добиваат месечен износ од 3.500

Повеќе ...
autizam
Настани

Светски ден на Аутизам

Светскиот ден за подигање на свеста за лицата со аутизам и во знак на поддршка на лицата со аутистичен спектар на нарушувања (AСН) ученици од

Повеќе ...