Tag: панаѓур

Настани

Новогодишен панаѓур

Традиционално како и секоја година така и оваа година во СОУ “Орде Чопела,, се одржа Новогодишен панаѓур. Сите производи на панаѓурот беа изработени од страна

Повеќе ...
Соопштенија:

Новогодишен панаѓур

Новогодишниот панаѓур во СОУ: Орде Чопела-Прилеп се одржа и оваа година на 26.12.2019. Производите се изработени од страна на учениците и професорите по практична настава

Повеќе ...