Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Новогодишен панаѓур

Новогодишниот панаѓур во СОУ: Орде Чопела-Прилеп се одржа и оваа година на 26.12.2019. Производите се изработени од страна на учениците и професорите по практична настава во прехранбената струка, профилот техничар по хортикултура, како и инклузивниот тим во училиштето. Средствата кои ќе се соберат на овој настан ќе бидат наменети за хуманитарни цели, од учениците за учениците.