Tag: Новогодишен

Соопштенија:

Новогодишен панаѓур

Новогодишниот панаѓур во СОУ: Орде Чопела-Прилеп се одржа и оваа година на 26.12.2019. Производите се изработени од страна на учениците и професорите по практична настава

Повеќе ...