Tag: заштита

Техничар за заштита на животната средина-1
Струки - Профили

Техничар за заштита на животната средина

Занимливи предмети…..(климатски промени,обновливи извори на енергија, анализа на воздух вода и почва….) Широк спектар на знаења Практична настава … Во лабораторија, На терен (во природа)

Повеќе ...