Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Зачленување во дебатниот клуб

Сите заинтересирани за зачленување во дебатниот клуб од нашето училиште пријавете се кај ученикот Кирил Дамјаноски II-4 кој е и претседател на дебатниот клуб.