soopstenie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

План, протокол и алгоритам

Почитувани во прилог Ви ги доставуваме Планот, Протоколот и Алгоритмот доколку наставата би се оддржувала со физичко прсуство. Погледнете!