ЕкоМонитор
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Мерни станици за мерење на загаденоста на воздухот

Прилеп доби шест мерни станици за мерење на загаденоста на воздухот , Една мерна станица е поставена на СОУ Орде Чопела