UPSHIFT CROWDFUNDING настан

Сподели:

Дониравме и вложивме во средношколски проекти 💙
На вчерашниот прв UPSHIFT CROWDFUNDING настан беа собрани 59500 денари 🥳 за еко проекти на 5 средни училишта за заштита и поефикасно користење на водните ресурси 💧.
Како имплементатори на програмата UPSHIFT се радуваме тоа што полека се развива културата на вложување и дека граѓаните знаат да препознаат иновации од младите луѓе во образованието.
Благодарност и до нашите партнери и поддржувачи UNICEF MK,

Коментари