Завршен работен состанок во Ла Коруња, Шпанија.

Сподели:

Од 23.06.2022 до денес нашата директорка Анета Пејоска и професорката Каролина Дамјаноска, кои го водеа Еразмус проектот Being a Biomaker, no Passports Needed учествуваа на завршен работен состанок во Ла Коруња, Шпанија.📊📌
На состанокот беа присутни и професорите кои го водат проектот во нашите партнер училишта од Шпанија, Италија и Литванија. Честитаме за успешно реализираниот проект и за договорот за понатамошна соработка на идниот проект.🤝

Коментари