Day: јуни 16, 2022

Настани

UPSHIFT CROWDFUNDING настан

Дониравме и вложивме во средношколски проекти На вчерашниот прв UPSHIFT CROWDFUNDING настан беа собрани 59500 денари за еко проекти на 5 средни училишта за заштита

Повеќе ...