Што да правите дома?

#ostanidoma

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Јас и моите ученици имаме идеја – читајте! За да ве инспирираме ги споделуваме со вас нашите омилени цитати од книги. Со добра книга никогаш не е досадно.
#останидома

Што да правите дома? Јас и моите ученици имаме идеја - читајте! За да ве инспирираме ги споделуваме со вас нашите омилени цитати од книги. Со добра книга никогаш не е досадно.#останидома

Posted by Лина Ѓорѓиоска on Wednesday, April 8, 2020

Коментари