Флаер и боенки за подигање на свеста за важноста на здравата исхрана

Здрава-исхрана

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Креативните ученици од секцијата за нутриционизам при СОУ „Орде Чопела” од Прилеп во периодот на далечинско учење користејќи дигитални алатки изработија флаер и боенки за да придонесат за подигање на свеста за важноста на здравата исхрана. Наскоро ќе ја споделат и е-брошурата за здрава исхрана со совети и корисни информации. Дајте им 👍 доколку сакате што поскоро да ја видите оваа брошура.

Оваа активност се спроведува со поддршка од Проектот на USAID North Macedonia за меѓуетничка интеграција на младите во образованието.

Коментари