Посета на на Заменик Министерката за Образование Наумовска и Градоначалникот Јованоски

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Денес нашето училиште беше посетено од страна на Заменик Министерката за Образование Наумовска и Градоначалникот Јованоски. Нашата директорка на училиштето Анета Пејоска нагласи дека ќе се изврши комплетна реконструкција на санитарните јазли за учениците, што значи дека новата учебна година
СОУ „Орде Чопела“ ќе ја дочека со целосно реконструирани тоалети.

Коментари