По повод денот на сидата

денот на сидата

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

По повод денот на сидата 1 декември денес во СОУ Орде Чопела , доктор Кузески од Советувалиштето за хив/сида при Центарот за јавно здравје одржа предавање за сидата

Коментари