Еразмус+ #Beingabiomakernopassportsneeded

Сподели:

Оваа седмица наши ученици и професори заедно со нашата директорка се во Јеси, Италија преку Еразмус+ проектот #Beingabiomakernopassportsneeded Учесници на проектот се и нашите партнер училишта од Италија🇮🇹, Шпанија 🇪🇸 и Литванија

Коментари