Day: мај 6, 2022

Настани

Еразмус+ #Beingabiomakernopassportsneeded

Оваа седмица наши ученици и професори заедно со нашата директорка се во Јеси, Италија преку Еразмус+ проектот #Beingabiomakernopassportsneeded Учесници на проектот се и нашите партнер

Повеќе ...