Ден на Европа 2020

czech republic

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ден на Европа 2020 и потсетување на мобилноста во Чешке Будејовице (Чешка) од Еразмус+ проектот на учениците од СОУ “Орде Чопела“-Прилеп!
#ЗапишисевоСОУОрдеЧопелаПрилеп

 

Ден на Европа 2020 и потсетување на мобилноста во Чешке Будејовице (Чешка) од Еразмус+ проектот на учениците од СОУ “Орде Чопела“-Прилеп!#ЗапишисевоСОУОрдеЧопелаПрилеп

Posted by Karolina Damjanoska on Saturday, May 9, 2020

Коментари