Брисел на Science on stage festival

Сподели:

Денес во Брисел на Science on stage festival 2022 #sons2022, ќе биде претставен нашиот Еразмус+ проект
#beingabiomakernopassportsneeded, од страна на професорот Jose Viñas од нашето партнер училиште од Шпанија.
Нашиот проект е одбран меѓу 450 учесници на саемот за природни науки STEM.

Коментари