Активностите од Еразмус + проектот #BeingABiomakerNoPassportsNeeded продолжуваат во лабораториите во нашето училиште.

Сподели:

Учениците испитуваа параметри на вода и користеа спектрофотометар кој сами го направија за дополнителни испитувања.

Коментари