Day: јуни 18, 2023

Настани

Пофалници и вредносни ваучери

На учениците од нашето училиште кои освоија награди на Државни натпревари во учебната 2022/2023 година, нашата Општина им додели Пофалници и вредносни ваучери. 2 ро

Повеќе ...