Day: мај 26, 2023

Настани

Mожности Ви ги нуди нашето стручно училиште преку дуалното образование

Почитувани ученици, родители! Видете кои можности Ви ги нуди нашето стручно училиште преку дуалното образование и професионалната надоградба на ученици за поедини струки и занимања!

Повеќе ...
Настани

Отворен ден во нашето училиште !

Отворен ден во нашето училиште ! Ви благодариме за одвоеното време драги ученици, директори, наставници и родители! Ве очекуваме да бидете дел од СОУ „Орде

Повеќе ...