Day: мај 6, 2023

Настани

МАСУМ 2023 Гостивар

Во конкуренција на 52 средни училишта од Република Македонија нашите ученици учествуваа во повеќе натпреварувања каде постигнаа супер резултати. Резултати: Второ Место модна ревија под

Повеќе ...