МАСУМ 2023 Гостивар

Сподели:

Во конкуренција на 52 средни училишта од Република Македонија нашите ученици учествуваа во повеќе натпреварувања каде постигнаа супер резултати.
Резултати:
????Второ Место модна ревија под менторство на професорот Александар Џинго
Уеници:
Тајла Бибиќ
Елена Спиркоска
Теона Барлеска
Ева Богоеска
Марија Магдалена Кузманоска
????Најдобар штанд ВТОРО место под менторство на професорите Анита Галеска и Татјана Тасевска
Ученици:
Киара Велеска
Кирил Атанасоски
Филип Гически
Ивона Спиркоска
Михаела Стојкоска
Сара Мегленска
Јована Трпкоска
Ема Николоска
Петар Андоноски
Леонардо Пашоски
????Второ место кариерно портфолио под менторство на професорката Мирјана Стојческа Ѓорѓиоска и Тереза Златевска Трајковска
Ученик:
Сара Рајчиноска
????Трето место Интервју за работа на англиски јазик под менторство на Анета Пејоска
Ученик:
Филип Атанасоски
Честитки и до останатите ученици кои беа одлични наши претставници и во другите категории.

Коментари