Day: април 21, 2023

Настани

Денот на планетата Земја

а Денот на планетата Земја во Клубот на пратениците-Скопје на 20 април во организација на Министерството за животна средина и просторно планирање учествуваа 20-тинаГЛОБЕ училиштата

Повеќе ...